1992. Karel Jennissen richt, vanuit samenwerking met een Duitse speler op het gebied van industrieel hergebruik van afvalstoffen, in Duitsland een zelfstandige onderneming op onder de naam N+P Recycling.

1994. Opening Nederlandse nevenvestiging in kantoor aan huis. Aantal langjarige contracten met producenten en afnemers in m.n. Nederland, Duitsland en Frankrijk groeit sterk.

2001. Werkgebied breidt zich verder uit. Sterke toename in aantal projecten en omzet. Leidt tot uitbreiding van team en verhuizing  van Nederlandse collega’s naar kantoorpand aan de Raadhuisstraat in Nieuw Bergen.

2003. Duitse team neemt intrek in nieuw kantoorpand in Oberhausen. LRG, partner op de markt van kunststof recycling  wordt bij N+P ondergebracht.
Speciaal voor de Franse markt wordt de N+V SAS opgericht.

2009. N+P Group centraliseert alle ondersteunende werkzaamheden op één centrale locatie, Raadhuisstraat Nieuw Bergen.

2010.
Projecten op het gebied van (secundaire)brandstof en mineralogische reststoffen worden ondergebracht in het nieuwe N+P International.

2012. Het hoofdkantoor verhuist naar het geheel nieuwe kantoorpand aan de Flammert in Nieuw Bergen. Verder wordt in 2012 de eerste brandstofexport vanuit Engeland uitgevoerd.

2014. De patenten van de Subcoal technologie worden eigendom van N+P Group.

2015. N+P Recycling ontvangt de titel en award voor ‘Global alternative fuel supplying company of the year’.